kényes kommunikációs helyzetek

krízispr

krízispr

Mit üzen a fekete-fehér színkombó?

üzleti stílustanácsadót kérdeztünk az OBH arculati kézikönyvéről

2017. augusztus 25. - Vas Dora

lacfi-agi_1.jpgTalálkoztál már zsíros hajú, gyűrött ingű  vagy erős emberszaggal rendelkező ügyintézővel? Ugye, ugye. Hazánkban, ahol egy flip-flop pacskerban is tolják a bizniszt, van mit fejleszteni az üzleti megjelenésen. Éppen ezért imádok minden formalizálást, öltözködési protokollt  és arculati előírást. Egy ügyfélszolgálaton például.

Csütörtökön jelentek meg részletek az OBH arculati kézikönyvének egyes részleteivel kapcsolatosan és azonnal vihart is kavart néhány előírás. Az erős parfüm mellett a manapság ultradivatos borostát is kerülendőnek nevező kézikönyvről kértünk szakmai véleményt Lacfi Ági stílustanácsadótól

 

 

krizispr-blogertesito-p.jpegÉrdekelnek a kényes kommunikációs helyzetek? És a lehetséges megoldásuk? Iratkozz fel a KrízisPR Blog értesítőjére és megkapod legfrissebb posztjainkat kríziskommunikáció, változáskommunikáció témakörében.

 

 

 

Többet szeretnél tudni a kommunikációs krízishelyzetekről? Gyere el kiscsoportos tréningünkre!

Jelentkezés, bővebb info a Kríziskommunikáció alapjai tréningről.

A bejegyzés trackback címe:

https://krizispr.blog.hu/api/trackback/id/tr1012777996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsontra Volta 2017.08.26. 23:10:16

Nálunk a dresscode az, hogy vegyél fel bármit, amiben jól érzed magad, de ne legyél ápolatlan, vagy deviáns. Ugyan a pro IT kicsit más jellegű mentalitással jár, de, ha sejthető, hogy kicsit magasabban hordja a partner az orrát és többet számít neki a külsőség, vagy ilyen elbaszott preferenciái vannak, akkor azért a levi's 501 mellé befigyel egy Hilfiger capri kiegészítve egy salomon túracipővel, Seiko Astron órával és Tag Heuer keretes szemüveggel (a hétköznapi pierre cardin/H&M/adidas/Timex/oakley setup helyett), általában ez elég a hádás öltönyös bizniszmeneknek ahoz, hogy érezzék, ez valmi másik liga :)
süti beállítások módosítása